+31(0)78 692 00 55 info@novetec.nl
Buisventilator Type ADK

Axiale buisventilatoren type ADK worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en na constructie warmbadver-zinkt. De waaier is samengesteld met kunststof of aluminium bladen welke in stilstand verstelbaar zijn (na demontage). In de standaard uitvoering is dit type ven-tilator geschikt voor een maximale luchttemperatuur van 40ºC.

Er worden standaard IEC motoren toegepast en de ventilatorflens wordt DIN 24154 Reihe 3 uitgevoerd.

 

Buisventilator Type ADL

Axiale buisventilatoren type ADL worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en na constructie warmbadverzinkt. De waaier is samengesteld met kunststof of aluminium bladen welke in stilstand verstelbaar zijn (na demontage). In de standaard uitvoering is dit type ventilator geschikt voor een maximaleluchttemperatuur van 40ºC. Er wor-den standaard IEC motoren toegepast en de ventilator-flens wordt DIN24154 Reihe 3 uitgevoerd.

 

Axialventilator Type AVK

Axiaal ventilatoren type AVK worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en na constructie warmbadverzinkt. De waaier is samengesteld met kunststof of aluminium bla-den welke in stilstand verstelbaar zijn (na demontage). In de standaard uitvoering is dit type ventilator geschikt voor een maximale luchttemperatuur van 40ºC. Er worden standaard IEC motoren toegepast en de ventilatorflens wordt DIN24154 Reihe 3 uitgevoerd.

 

Kanaalventilator Type NKV

Kanaalventilatoren type NKV zijn vervaardigd uit verzinkt plaatstaal en zijn geschikt voor inbouw in ronde kanalen.

De volledig gesloten buitenpoolmotor (monofasig 230V/ 50Hz – IP44) is geschikt voor continue gebruik zonder onderhoud en is toerental regelbaar.

Voorzien van klemmenkast voor electrische aansluiting.

 

 

Specificatie aanvraag

3 + 8 =