+31(0)78 692 00 55 info@novetec.nl

Over Novetec BV

Novetec BV is een bedrijf gevestigd in de Randstad van Nederland. Eind 1999 werd Novetec BV opgericht door Leen Geluk en Eric de Vrieze. Beide hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluids- en warmtebeheersing rondom verbrandingsmotoren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot meer dan 30 werknemers met hun eigen productie in Alblasserdam en in Culmea (Roemenië).

Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren en oplossen van uitdagende integraties van verbrandingsmotoren. Of dit nu voor complexe fabrieksinstallaties, containeroplossingen, normale klimaten of extreme klimaten is, wij kunnen u globale oplossingen bieden aangepast aan uw eisen.

De containers, behuizingen, uitlaat, – ventilatie- en koelsystemen worden voornamelijk gebruikt voor het oplossen van problemen op het gebied van geluid en luchtbeheer rondom verbrandingsmotoren. Van een eenvoudig ontwerp tot grootschalige en complexe turn-key projecten. Voor toepassingen in de industrie, datacenters, scheepsbouw, offshore en utiliteitsbouw.

Met onze ervaring, capaciteit en knowhow om specifieke uitdagende projecten te analyseren, kunnen we altijd concurrerende, slimme en geschikte oplossingen bieden.

Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment standaardproducten.